Fris op orde
Professional Organizer / Opruimcoach 

Fris op orde

Ik ben Annemiek Vernhout (1973), getrouwd en trotse moeder van onze 6 jarige zoon. Wij wonen in het mooie Harderwijk, vlakbij het water. Ik geniet van bijzondere gezinsmomenten en voel me fijn in een opgeruimd huis, waarbij ik de tijd en rust heb voor ons gezin en momenten heb voor mezelf. 


Op veel vlakken was ik altijd al aardig goed georganiseerd, maar op het gebied van ons huishouden kon er zeker wat verbeteren. Na de geboorte van onze zoon, liep ik qua huishouden regelmatig achter de feiten aan. Onze kasten waren erg vol en op zolder stonden aardig wat kratjes met “nostalgie.” 

Kenmerkend voor mij, is dat ik probleemoplossend en efficiënt ben ingesteld. Van hieruit ben ik gaan kijken hoe 
ik ons huis beter op orde kon krijgen. Ik wilde daarbij het huishouden makkelijk en efficiënt kunnen bijhouden en ik wilde mijn spullen makkelijk kunnen vinden en opbergen. Ik ben zelf aan de slag gegaan met het toepassen van organizing-methoden. Het resultaat hiervan was dat ons huis meer op orde is en dat ik het huishouden makkelijker ben gaan organiseren. 

Nadat ik thuis de grootste klussen had aangepakt, besloot ik dat ik ook anderen wilde gaan helpen om thuis de boel op orde te krijgen. Ik heb de opleiding tot professional organizer gevolgd en sindsdien help ik mensen vanuit "Fris op orde", met handige tips en coaching aan huis om hun huis en huishouden meer op orde te krijgen en te houden.
Vanuit mijn werk als verpleegkundige ben ik gewend om mensen te ondersteunen en coachen. 
Mijn werk als professional organizer heeft hier veel raakvlakken mee; werk dat ik een mooie uitdaging vind en met erg veel plezier doe.


Benieuwd naar ervaringen van klanten van Fris op orde? 
Ervaringen van klanten